Ook Zuid kent genoeg restaurants voor een goede Amsterdamse lunch. Van restaurants, tot knusse deli’s en fijne brasseries. Van alles en nog wat voor iedere wens. Natuurlijk hebben ook wij onze favoriete plekjes gevonden. Momenteel zijn dit onze “go to” restaurants in Zuid.

6 x lunchen in Amsterdam Zuid

Van Dam Brasserie voor een lekkere lunch

Van Dam Brasserie voor een lekkere lunch

Brasserie: Van Dam Brasserie

Deze beroemde en zeer geliefde brasserie heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Het eten is echt heerlijk, de sfeer is gezellig en het personeel nog gezelliger. Zo’n beetje iedere Amsterdammer heeft dit plekje wel gevonden. Wat betreft het eten hebben ze hier bijvoorbeeld heerlijke broodjes ei-truffelsalade, kiprollade, philly cheese steak en nog veel meer. Altijd een goede keus!

Café: Café George

Een Franse brasserie, New York style, maar dan in Amsterdam, dat is Café George. Smaakvolle en vullende maaltijden. No-nonsens gezelligheid en een alom fijne omgeving. Voor een lunch in Amsterdam Zuid zeker een aanrader.

Café: Coffee Concepts

The perfecte spot om te flexwerken en tegelijk al op locatie te zijn voor een break. Een rustige en inspirerende omgeving, waar je ook nog eens kunt genieten van sandwiches, met bijvoorbeeld zalm, kip en avocado, geitenkaas, filet american en ga zo maar door. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor salades en zelfs proteïne shakes.

Restaurant: Marathonweg

Ben jij al bekend met de keramische grill op houtskool “the green egg”? Deze uitvinding zorgt ervoor dat je eten perfect gegaard is. Van vlees en vis tot pizza’s. En dat is dus wat je kunt verwachten bij restaurant Marathonweg. Een overzichtelijke kaart, met voor zowel een grote als kleine eter een aantal opties. Zeker het proberen waard.

Deli: @Seven

@ Seven Amsterdam: lunch en ontbijt

@ Seven Amsterdam: lunch en ontbijt

@Seven is een deli die iedereen een fijne ervaring wilt bieden. Een warme omgeving, lekkere hapjes en drankjes en ingericht voor zowel een zakelijke ontmoeting, een snelle stop voor het werk, als een gezellige lunch met een vriend of vriendin. Vlees uit Woorts, koffiebonen uit Rome en shakes uit Brazilië, ze halen hun producten overal vandaan, om ervoor te zorgen dat ze het beste kunnen leveren.

Restaurant: Porter Bar & Kitchen

Nog zo een Franse, New York, Londense stijl brasserie in Amsterdam Zuid is Porter Bar & Kitchen. De “huiskamer” heeft een terras met mooi uitzicht over de oude architectuur van Amsterdam Zuid. Over de kaart hebben we alleen maar goeds te zeggen en over de smaak van het eten al helemaal. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

 

Wat voor een lijst zou jij nog graag zien?

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam  –  Top 6 Sushi in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam West

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Dim Sum now AmsterdamDe Koevoet Lindenstraat AmsterdamGinger Bar & Bites Amsterdam De Pijp – Restaurant Breda AmsterdamPikoteo Amsterdam – Mr Porter Spuistraat AmsterdamChoux AmsterdamRestaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdamde Japanner Amsterdam de PijpBurger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam Olivers Crazy Kitchen AmsterdamHealthy food Snckbr Amsterdam – Hangar Amsterdam  – Dis Amsterdam West – de Italiaan Amsterdam – Cannibale Royale Handboogstraat AmsterdamCannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp – Vondelpark 3 Amsterdam – Van t Spit Amsterdam de PijpVan t Spit Amsterdam West – Bos en Lobster Amsterdam West – The Harbour Club Café Amsterdam – Carels Eetcafe Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends