Een kerstdiner kan soms behoorlijk stressvol zijn, als je het zelf thuis organiseert. Daarom kiezen toch veel mensen er nog voor om met kerst lekker buiten de deur te eten. Reserveren moet dan wel snel gebeuren, want de meeste plekjes zitten al snel vol. Wij hebben nu een lijst opgezet met een aantal van de restaurants in Amsterdam, welke geopend zijn met Kerst 2016.

kerstdiner Amsterdam 2016, kerstrestaurants Amsterdam

Hummus Bistro D&A, eten met kerst in Amsterdam

Even niet gourmetten met kerst, maar heerlijk gaan eten bij Hummus Bistro D&A in Amsterdam. Kerstavond en tweede kerstdag verwelkomen zij iedereen die trek heeft in lekkere hummus en andere Mediterrane lekkernijen. Goed eten en goed gezelschap, zoals het bij een kerstdiner hoort te zijn.

Barҫa Amsterdam, kerstdiner Amsterdam

tapas-voor-kerst-2016-bij-barca

tapas-voor-kerst-2016-bij-barca

Heerlijk Spaans genieten, tijdens de kerstdagen, doen we bij Barҫa Amsterdam. Lekkere tapas, ideaal om te delen met vrienden en familie en daarnaast nog een paar goede kannen sangria op tafel. Dat wordt een kerstdiner om nooit meer te vergeten.

Restaurant C Amsterdam, Tweede kerstdag geopend

Restaurant C sluit eerste kerstdag haar deuren, maar de volgende dag zijn ze gewoon open voor business. Genieten van een kerstdiner op stand. Laat je verrassen door de creaties van de keuken en geniet met z’n allen van een perfecte kerstavond. Wel even snel reserveren.

Café de Paris, kerstdiner Amsterdam 2016

Ook Café de Paris is met de kerstdagen van 2016 open. Een gezellig en smaakvol kerstdiner met vrienden en daarna voetjes van de vloer? Klinkt goed.

Ali Ocakbaşı, open restaurant met kerst Amsterdam

Even iets compleet anders, maar wel te gek, is een Turks diner voor kerst. Het kan op de Utrechtsestraat bij Ali Ocakbaşı. Een Turks vijf gangen keuzemenu met Turkse  specerijen en smaken en een tafel vol eten, zoals een kersttafel hoort te zijn.

Kleine Valk Amsterdam, restaurant open met kerst, Amsterdam

Niks gourmetten en na afloop afwassen dit jaar, gewoon een ideaal driegangen menu verorberen bij Restaurant De Kleine Valk in Amsterdam. Altijd al een plezier om hier te eten, maar met de kerstdagen zullen ze er ongetwijfeld een extra touch aan geven.

Sea Palace Amsterdam, kerstdiner Amsterdam 2016

We houden het Internationaal, want zo is er voor ieder wat wils natuurlijk. Restaurant Sea Palace houdt de deuren tijdens de feestdagen ook geopend. Dim sum for Christmas anyone? Het wordt hier ook ongetwijfeld een kerstdiner om niet te vergeten.

kerst-vieren-met-een-heerlijke-brunch-bij-vondelpark-3

kerst-vieren-met-een-heerlijke-brunch-bij-vondelpark-3

Vondelpark 3 Amsterdam, kerstbrunch Amsterdam

Eerste en tweede kerstdag kun je heerlijk kerstbrunchen bij Vondelpark 3. Voor als je verschillende afspraken op één dag moet maken, de brunch duurt van 11:00 tot 13:00. Viergangen voor volwassenen en driegangen voor de kids. Ideaal als je het ons vraagt.

Izakaya Amsterdam, kerstdiner Amsterdam

11 december, ja dat is al over een week, hebben ze hun Supreme Christmas Brunch, welke echt de moeite waard is om te bezoeken. Maar ook met de feestdagen zelf, kun je hier heerlijk genieten van Japanse cuisine in stijl.

Taiko Restaurant Amsterdam, restaurant open met kerst Amsterdam 2016

Willen jullie even helemaal uitpakken met kerst? Dan heeft Taiko Restaurant dit jaar weer een speciaal kerstmenu voor jullie klaar staan. Een goed kerstdiner gegarandeerd. En de sfeer, die maak je zelf, terwijl het restaurant er ongetwijfeld prachtig uit zal zien!

 

Ook behoefte aan een lijst met leuke spots voor New Years Eve in Amsterdam? Laat het ons weten.

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Restaurants open met Kerst Amsterdam 2016, kerstdiner Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends