TATSU is het nieuwe onbeperkt sushi restaurant in Haarlem! Wie gek is op sushi en wel eens in Haarlem komt kent ze vast wel, de all-you-can-eat-restaurants van Sumo. Met twee filialen is Sumo al sinds 2010 een begrip in Haarlem. De eigenaren hebben besloten dat het tijd werd voor wat nieuws, vanaf heden is Sumo daarom TATSU.

Restaurant TATSU onbeperkt sushi grill Haarlem
Restaurant TATSU – onbeperkt sushi & grill in Haarlem

Sumo Haarlem wordt TATSU – onbeperkt sushi eten op hoog niveau

Bij TATSU eet je nog steeds onbeperkt sushi voor ene vaste prijs, maar dan op een hoger niveau. Ze pakken echt uit met exclusievere gerechten en mooi opgemaakte borden, ook staan er nu goede cocktails op de kaart, gemaakt door een ware cocktail koning.

Het idee was om meer beleving aan het all-you- can- eat sushi concept toe te voegen, met succes kunnen wij zeggen. Je bent echt een avondje uit bij TATSU, of je nou kiest voor het klassieker Japans ingerichte restaurant aan de Oude Groenmarkt, met grotere tafels perfect voor gezinnen. Of voor de vestiging aan de Riviervismarkt, met een wat meer eigentijds en sfeervol designinterieur. TATSU is de perfecte plek voor een avond uit met heerlijk eten.

Restaurant TATSU onbeperkt sushi grill Haarlem 2
Restaurant TATSU – onbeperkt sushi & grill in Haarlem

TATSU Haarlem
Riviervismarkt 11, 2011 HJ Haarlem
Kruisweg 44, 2011 LD Haarlem

Lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Sumo Haarlem wordt TATSU, onbeperkt sushi eten op hoger niveau, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends