Een jong stel met een droom: een eigen restaurant in hun thuishaven Amsterdam ‘Oost’. Nadat Kees en Inge een aantal maanden in het buitenland een restaurant hadden gerund, moest het er, terug in Nederland, toch echt van komen, de droom zou werkelijkheid worden. Restaurant Nelis is het resultaat!

Petje af voor prijs-/kwaliteitsverhouding

Een restaurant waar je je vanaf het eerste moment volledig welkom voelt. Er hangt een fijne opgeruimde sfeer en er staat van allerlei lekkers op de kaart. Misschien is het menu nog wat warrig en onsamenhangend, maar watuit de keuken op tafel komt is meer dan lekker bereid en de porties zijn fijn voor de goede bourgondiër!

De kersverse eigenaren zijn gastvrij, vakkundig en heerlijk gepassioneerd. Er is een beperkte maar zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. De prijs-/kwaliteitsverhouding is alleszins reëel.
Tip: het zou aan te bevelen zijn om in de toekomst op de menukaart uitdagender recepturen te brengen. Ik denk dat Kees hier absoluut de creativiteit en professionaliteit voor in huis heeft. Voor nu kan ik niet anders dan mijn petje afnemen!

Adres: Sumatrastraat 28, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Oost
Website: Nelis
Prijscategorie: hoofgerecht € 17,00
Sfeer: fijne opgeruimde sfeer
Terras: Ja
Kraanwater: Ja

image

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Tested By... Nelis in Amsterdam Oost, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
Share this article with your friends