Vanaf woensdag 16 september is het tijd voor Chapter 3: Beef, bij Guts&Glory. Guts&Glory is een restaurant waar elk half jaar een ander dier centraal staat. Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk hebben in het afgelopen half jaar “vis” in een bijzonder daglicht gezet. Wat kunnen deze jongens koken. Het gewone stukje vis kreeg bij de mannen ineens een hele andere betekenis. Na deze flitsende start, gaan ze nu over op al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

Guts&Glory zet dit keer beef op de kaart

Het komende half jaar is het dus de beurt aan de koe. Omdat ze niet konden kiezen uit al het lekkers dat rund ons te bieden heeft, hebben ze ervoor gekozen een tasting menu aan te bieden, waarbij veel delen van de koe aan bod komen.

Restaurant Guts & Glory chapter 3 Beef

Restaurant Guts & Glory chapter 3 Beef

Er is uitsluitend een menu waarbij het aantal gangen gekozen kan worden, 4/7 gangen. Verder is het voor de liefhebbers mogelijk om wat extra ‘GLORY’ aan het menu toe te voegen, in de vorm van kaviaar, herfsttruffel en Wagyu.

De Wagyu is een Japans koeienras dat op dagelijkse basis gemasseerd wordt en klassieke muziek luistert, waardoor ze ontzettend ontspannen zijn. Hierdoor krijg je onbeschrijflijk mals vlees.

Ook zo benieuwd wat deze jongens voor sterwaardige gerechtjes met de koe op het bord kunnen toveren, maak dan snel een reservering. Je kunt de bij Guts & Glory de hele week, voor zowel lunch als diner, terecht.

Adres: Utrechtsestraat 6, Amsterdam
Buurt: Centrum
website: Gutsglory

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
TIJD VOOR CHAPTER 3: BEEF BIJ GUTS&GLORY, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends