Moeders met baby’s kunnen in sommige horeca- gelegenheden, met die kinderwagens, maar lastig uit de voeten. Zeker in het drukke en volle Amsterdam. Dan hebben we het nog niet eens over het verschonen van je baby. Daarom zetten wij speciaal voor jullie een aantal zaken op een rij, waar je gewoon lekker naartoe kunt met de kinderwagen en vrienden, zonder de hele tent te moeten verbouwen!

Eten in Amsterdam met een baby en kinderwagen

Deze gelegenheden verwarmen ook graag je flesje even op. En daarnaast hebben een aantal van deze zaken ook een aparte verschoningsmogelijkheid. Sommige hebben genoeg ruimte om je baby te verschonen. Bij de rest raden wij je aan dit gewoon in de kinderwagen te doen, zolang dit nog kan.

Restaurant Lotti’s in het Hoxton hotel

Even een aparte ruimte nodig om bijvoorbeeld je baby te voeden? Dan kun je bij Lotti’s in Amsterdam heel goed terecht. Je hoeft het maar te vragen en je kunt je even terugtrekken voor wat privacy. Ook de kinderwagen kun je hier gewoon mee naar toe nemen. Ideaal!

Restaurant Happyhappyjoyjoy

Bij Aziatisch restaurant Happyhappyjoyjoy heb je een aparte ruimte bij het toilet, waar je gemakkelijk even de kleine kunt verschonen en weer fris en fruitig plaats kunt nemen aan tafel. Een lekkere Aziatische hap voor mama en een warme fles melk voor de kleine hummel.

Restaurant Seafoodbar Amsterdam

Een hapje eten bij babyvriendelijke Sea food bar Amsterdam

Een hapje eten bij babyvriendelijke Sea food bar Amsterdam

Bij restaurant Seafoodbar kom je gemakkelijk binnen met de kinderwagen en heb je ook genoeg ruimte om deze neer te zetten. De kleine blijft lekker in de wagen en de volwassenen zitten aan tafel. Want wie zegt dat je met een baby en kinderwagen niet alsnog gezellig uit eten kunt?

Restaurant The Lobby in Hotel V

Bij restaurant The Lobby kies je er zelf voor hoe je wilt zitten, de kleine gemakkelijk naast de tafel in de kinderwagen. Of je laat de wagen bij de receptie en neemt de kleine gezellig op schoot. Beide opties zijn geen probleem.

Restaurant Kessens

Bij restaurant Kessens hoef je je geen zorgen te maken om de volle…soms geurige luiers van de kleine spruit(en). Ideaal voor mama’s met een jonkie, hebben ze hier verschoontafels in het toilet. Schone broek en klaar voor het eten. Geen haast om thuis te komen.

Restaurant Blue Spoon

Nog zo’n restaurant, met veel ruimte op het toilet, is restaurant Blue Spoon. Geen zorgen over rommel, vervelende ongelukjes en dergelijke; restaurant Bluespoon heeft genoeg ruimte op het toilet om de kleine even te voorzien van een schone luier. Geniet zonder stress van een lekkere lunch of avondmaal.

Restaurant Moustache

Gezellig met de baby op stap bij restaurant Moustache

Gezellig met de baby op stap bij restaurant Moustache

Als je van tevoren even belt naar restaurant Moustache om te melden dat je een kleintje met babywagen bij je hebt, zorgen zij ervoor dat je een goed plekje hebt, waar je ook met baby en kinderwagen nog comfortabel kunt zitten. Verschonen kun je hier het beste in de kinderwagen doen, als je daar ruimte voor hebt tenminste.

Ct Coffee en & Coconuts

Een ruimte voor het verschonen hebben ze niet, dus dat moet in de kinderwagen, maar verder is deze plek ook voor ouders met een kleintje heel toegankelijk. Gezellig een kopje koffie doen met je baby erbij? Check!

Restaurant @7

Restaurant @7 is er weer zo één met een handige verschoontafel voor kids. Gewoon de kinderwagen en tas mee en je hoeft je verder nergens meer zorgen over te maken. Ja, de fles misschien, maar die warmen ze graag voor je op.

Restaurant Stork

Ook restaurant Stork is voorzien van een verschoontafel voor baby’s. Niets fijner dan weten dat je gezellig uit eten kunt gaan en je jonge kroost mee kunt nemen, zonder te veel op de tijd te hoeven letten, omdat de luier verschoond moet worden. Een paar minuten van tafel en voilà ze zijn weer zo goed als nieuw.

Restaurant George

Restaurant George in Amsterdam is ook een fijn restaurant om heen te gaan met een baby. Open, vriendelijk en kinder(wagen) proof. Geniet relaxt van een heerlijk hapje eten buiten de deur en leer tegelijkertijd de kleine alvast het goede leven. Jong geleerd is oud gedaan, niet waar?

Binnenkort komen we ook met een kindvriendelijke special. Hierin zaken waar je naartoe kunt met peuters en kleuters.

 

Lees ook ons artikel over:

Beste Italiaanse Restaurants in Amsterdam –  Top 6 Sushi Restaurants in Amsterdam – Dim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon Amsterdam – Pop-up Restaurants Amsterdam – Restaurants Lunch Amsterdam – Restaurants Dinner Amsterdam – Restaurants Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

Restaurant Dim Sum now Amsterdam – Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan – Restaurant Mr Porter Spuistraat Amsterdam – Restaurant Choux Amsterdam Ruyterkade – Restaurant Anna Amsterdam – Restaurant Adam Amsterdam – Restaurant de Japanner Amsterdam de Pijp Albert Cuypstraat – Burger Bar Burgerlijk Runstraat Amsterdam 9 straatjes – Restaurant Olivers Crazy Kitchen Amsterdam Zuid – Healthy food Snckbr van Woustraat Amsterdam Zuid – Restaurant Hangar Amsterdam – Dis Amsterdam West – Restaurant de Italiaan Amsterdam Oud-West – Restaurant Cannibale Royale Handboogstraat Amsterdam – Cannibale Royale Ruysdaelkade Amsterdam de Pijp

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends