Berry is een klein huiskamer-koffietentje van Tiemen, die begin februari zijn deuren heeft geopend.  Je kunt hier terecht voor een goed ontbijt, heerlijke verse sap met een stukje taart, gewoon een kopje biologische koffie of voor een lunch.

De producten die hier gebruikt worden zijn deels biologisch; Zo is er heerlijke biologische koffie en kan je er aparte biologische frisdrankjes, met bijvoorbeeld vlierbloesem of peer-hop smaak vinden. Ook kan je er terecht voor allerlei heerlijke huisgemaakte lekkernijen, zoals brownies, carrot cake en harvermoutkoeken, naar recept van Tiemen’s oma. Verder zijn er versgemaakte sappen, zoals een wortel-appel-gember sapje of je kunt een eigen mixje kiezen. Voor de lunch kan je hier terecht voor een boterham met oa pindakaas, vijgenjam of kaas, maar dan wel hartstikke duurzaam.

De naam ‘Berry’ komt van de koffieboon en bevindt zich op de Bilderdijkkade in een bijzonder pand waar verschillende duurzame ondernemers,  Strawberry Earth, Charlie + Mary en Waarmakers, onder één dak zitten.
Het café heeft een prettige en unieke uitstraling.

Berry is de gehele week tot 17.00uur open, behalve op maandag. En in het weekend is Berry ineens twee keer zo groot omdat de tussendeuren dan open gaan. Ook heeft Berry een super terras war je met dit mooie weer heerlijk buiten kunt zitten

Adres: Bilderdijkkade 27, Amsterdam
Buurt: Oud-West
Website: Berry Amsterdam
Prijscategorie: lux ontbijt €8,50, boterham €2,75/€3,25, verssap €4,-
Sfeer: uniek, relaxed, huiskamer koffie/lunchtentje

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Berry op de Bilderdijkkade, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends