Niet geheel nieuw maar nog wel onbekend is Butcher’s Tears. Eind vorig jaar is deze charmante , kleine, onafhankelijke brouwerij, gespecialiseerd in eigen gebrouwen bieren in Amsterdam Zuid gestart. Een beetje in een uithoek van een doodlopende straat maar als je er eenmaal bent een hele nieuwe ervaring. Ze beschikken ook over een eigen proeflokaal.
Ze brouwen enkele van de beste bieren van Nederland, duidelijk gemaakt met liefde en zorg , ongefilterd en ongepasteuriseerd. Een aantal bieren in het assortiment zijn o.a. de ” Broomrider ” een donkere, niet te zoet bockbier. De ” Hopbuk ” een engels biertje. Ze hebben ook een per seizoen wisselende selectie van bieren en specials, donkere, moutige op maat gemaakt voor koude winteravonden . Er zijn nog veel meer bieren beschikbaar, zowel in flessen als op de tap, evenals een paar Nederlandse ciders, een selectie van wijnen van een particuliere importeur, een paar bijzondere buitenlandse bieren en goede kwaliteit koffie – kortom voor ieder wat wils .
De openingstijden, woensdag tot zondag 16-21 uur,  zijn beperkt, check dus even goed of ze open zijn wanneer je Butcher’s Tears van plan bent te bezoeken.

Adres:  Karperweg 45 Amsterdam
Buurt: Oud Zuid
Website: butchers-tears.com
Sfeer: simpel, beetje ongezellig maar anders/apart

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends