Vier horecaondernemers openden 9 mei jl. (cocktail)bar en restaurant Snappers op de bruisende Reguliersdwarsstraat. Snappers is uitnodigend ingericht en heeft een retro mediterrane uitstraling, met een vrolijke Caribische twist. De grote bar met uitgebreide drankcollectie springt direct in het oog en nodigt uit om een fluitje of een mooie cocktail te drinken.
Neem voor het diner lekker plaats aan één van de hoge tafels in de hoge leren stoelen; deze zitten heerlijk! De kaart bestaat uit klassieke gerechten, met de nadruk op comfortfood. Vooraf staat er o.a. een krokant gebakken SoftShell Crab of een Quinoa salade met vijgen, blauwe kaas en bacon op de kaart. Bij de hoofdgerechten o.a. de Red Snapper, op de huid gegrild met een Caribische salsa, Surf ’n Turf met Diamanthaas en Black Tiger Gamba’s, Fish & Chips, sappige BBQ Ribs, of de simpele maar erg lekkere kip surpreme, met seizoensgroente chimichurri.

Naast deze comfortfood kaart hebben ze een cocktailkaart samengesteld met klassieke en tropische tiki cocktails. Ze werken met veel vers fruit en huisgemaakte sappen. En dat proef je! Neem bijvoorbeeld de Big Bamboo, een mix van o.a. ananassap, overproof rum en Havana 3y. Daarnaast maken ze gebruik van huisgemaakte siropen zoals rijstsiroop in de Healthy Pluym (waar verder nog Ketel One Vodka, groene thee, prosecco en citroen in zit). Verder hebben ze allerlei Gin & Tonic combinaties en rum en tequila.

Snappers is van zondag t/m donderdag van 17:00 – 01:00 open en op vrijdag en zaterdag 17:00 – 03:00 open.
Ze hebben ook een terras waar je bij lekker weer lekker plaats kunt nemen.

Adres: Reguliersdwarsstraat 21, Amsterdam
Buurt: Centrum
Website: Snappers
Prijscategorie: voorgerechten onder € 10, hoofdgerechten € 12 tot € 18
Sfeer: Gezellige plek voor goede cocktail of comfort food

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
(cocktail)bar en restaurant Snappers Reguliersdwarsstraat, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
Share this article with your friends