De culinaire werkplaats is een ontwerpstudio voor eigentijdse eetconcepten, food narraties en eetinspiraties, die zich meer en meer afspelen op het snijvlak van eten & kunst.

Aan de hand van inspiratiebronnen gaat ze op zoek naar nieuwe smaken, nieuwe combinaties, nieuwe texturen, nieuwe manieren van eten & drinken, etc. ‘n inspiratiebron of thema vertalen zij naar ‘n zogenaamde eetinspiratie.
Het is een eigenzinnig eetinitiatief. Maandelijkse menu’s zijn geïnspireerd door abstracte begrippen (zoals “light”, “water”, of “architectuur”), die vervolgens worden vertaald in vijf gerechtjes: 3 hartige gerechten en 2 zoete. Altijd voorafgegaan door een sneakpreview. Van fruit, groenten en granen opnieuw ontworpen met moderne wendingen als “groente papier ‘of’ gedeconstrueerde appeltaart “.

Twee dagen per week zet De Culinaire Werkplaats de deur open en kun je reserveren om aan te schuiven voor ’n zogenaamde eetinspiratie.

In de maand juli staan de eetervaringen in ‘t teken van het motto food= fashion en is men geïnspireerd door de zomereditie-plaats van Fashionweek Amsterdam

Adres: Fannius Scholtenstraat 10, Amsterdam
Buurt: Amsterdam West
Website: Culinaire Werkplaats
prijscategorie: waardebepaling door gast zelf achteraf
Sfeer: Creatieve, gezellige, interactieve sfeer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
De Culinaire werkplaats Fannius Scholtenstraat , 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends