Deli-caat is een nieuwe biologische eetwinkel in de Baarsjes. Ze hebben heerlijk vers gebakken brood, taartjes, lekkere drankjes, biologisch fruit, groenten en zuivelwaren om mee te nemen, maar je kunt hier ook heerlijk lunchen. Bij Deli-caat haal je dagelijks de lekkerste verse, biologische en lokale producten.

Voorin de winkel vind je alle producten die ze zelf maken. Jam, compote, geweckte groenten en fruit, siropen, taarten, quiches en brood. En achter in de winkel vind je hun biologische assortiment groenten en fruit, zuivelwaar en droogwaar.
Kaas, melk en diepgevroren vlees halen ze zoveel mogelijk uit de buurt. Delicatessen als Kalamata olijven of Kretenzische olijfolie komen van wat verder, maar zijn bijna altijd biologisch geteeld.

Je kunt bij Deli-caat ook even zitten om te genieten van een verse smoothie, of een heerlijk stukje taart. Lunchen met verse zelfgebakken broodjes, smakelijke quiches of knapperige pizza’tjes kan ook!

Ook als werkplek is Deli-caat enorm geschikt. Bij al hun tafeltjes vind je een stopcontact en ook is er overal in de winkel gratis wifi.

Weet je een keer niet wat je in de avond wilt eten, kijk dan bij hun stellingen rechts in de winkel, daar vind je heerlijke recepten met de ingrediënten zo voor het grijpen; afgepast voor eén, twee of meerdere personen.

Deli-caat is een aanrader!

Adres: Admiralengracht 223, Amsterdam
Buurt: Baarsjes
Webiste: Deli-caat.nl
Prijscategorie: zeer nette prijzen voor de kwaliteit €7 pizza’tje €7, mini quiche €3,50 Taartje
Sfeer: gezellig om te lunchen en ook zeer geschikt om rustig te werken

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Deli-caat op de Admiralengracht , 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends