Van donderdag 12 t/m zondag 15 juni organiseert “The Food Line-up“, samen met “Ome Ad Serveert“, de derde editie van de gezelligste kookparade van ’t jaar!  Foodfestival “Het Hoofdgerecht” op het Stenen Hoofd in Amsterdam! Een gevaarlijk speelse combinatie tussen gezelligheid en interactie, waar food de hoofdrol speelt.

The Food Line-up is dé nieuwe standaard voor duurzame festivalcatering. Samen met medeorganisator Ome Ad, een creatieve duizendpoot, zorgt deze combinatie voor een festival waar, behalve ambachtelijk eten, ook gekke acts, interactieve (eet)spellen en fijne muziektalenten op de line-up staan. Vertier van Ome Ad, de foodtrucks van The Food Line-up en diverse hosts waaronder Kris Kross maken het feestje helemaal af. Vrijdag 13 juni staat er een grootse “Vrijdag-Middag-Borrel” op de agenda waar (omliggende) bedrijven kunnen komen voor een compleet verzorgde borrel. In de avond zullen ze ook uitgebreid aandacht besteden aan het WK voetbal waarin, Nederland de strijd aan gaat met Spanje.

“Het Hoofdgerecht” heeft voor deze vier dagen een line-up samengesteld van de meest bijzondere cateraars. Daarnaast staan er gedurende deze 4 dagen verschillende kookeilanden en kunnen bezoekers zondag deelnemen aan een knallende “Damn Food Waste Cook Off” om voedselverspilling onder de aandacht te brengen. Ook kan je deelnemen aan diverse foodworkshops.

Adres: Westerdoksdijk 705-c, Amsterdam (Het Stenen Hoofd)
Buurt:  Amsterdam West
Website: Het Hoofdgerecht
Tijd: 12 t/m 15 juni
Prijzen: weekendkaarten € 17,50, donderdag € 7,50 , vrijdag en zaterdag € 10, zondag: gratis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Foodfestival Het Hoofdgerecht, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends