Het is Koningsdag dus er wordt vandaag weer veel gegeten en gedronken. Typisch een dag voor een echte Guilty Pleasures……. vandaag mag het!!

Haal een goed frietje met mayonaise bij Vleminck. Beste Patat van Amsterdam. Goeie Saus en smaakvolle patatjes. Er staat vaak een hele lange rij, maar die wordt ook snel weg gewerkt. Een echt aanrader!
Voetboogstraat 33, Amsterdam Centrum

Haal een goede Hotdog bij The Fat Dog in de Pijp. Originele en ambachtelijke hotdogs met de meest heerlijke toppings !
Ruijsdaelkade 251, Amsterdam de Pijp.

Of ga naar de Burger Bar voor een overheerlijke Hamburger. Ze hebben er keuze uit 100% beef burgers: Irish beef, Black angus of Wagyu of kipburgers en vegetarische burgers.
Kies er nog een heerlijke topping bij zoals; Jalapenos, bacon, kaas, ui etc.
Warmoesstraat 21, Kolksteeg 2, Reguliersbreestraat 9, Amsterdam Centrum.

Gewoon zin in een portie bitterballen, dan ga je natuurlijk naar Café Luxembourg op het Spui. Deze bitterballen zijn uitgeroepen tot de beste bitterballen van Amsterdam.  De kalfs bitterbal is afkomstig van de Amsterdamse Patisserie Holtkamp.
Spui 24, Amsterdam Centrum

Voor de beste pizza in town ga je naar YamYam, behalve dat YamYam een sfeervolle, moderne Italiaanse trattoria-pizzeria met houtvuuroven in stadsdeel West is, hebben ze ook echt de beste pizza in town!
Frederik Hendrikstraat 88-90, Amsterdam West

En voor dat heerlijke broodje shoarma ga je naar Sefa op de Westermarkt. Ze hebben een vrij uitgebreide kaart met top broodjes shoarma. Het broodje bestaat uit een half Turks brood dat rijkelijk gevuld wordt met vlees, beetje sla en goede knoflooksaus en sambal!
Westermarkt 25, Amsterdam Jordaan

Culi Amsterdam wenst je een hele fijne Koningsdag!!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Koningsdag Guilty Pleasures, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends