In een gezellig hoekje van een loods op de NDSM-werf zit Kebec Micro Bakery. Een kleine bakkerij, met een zelfgebouwde steenoven, waar je heerlijke steenoven pizza´s kunt krijgen.

Er staan een stuk of zeven pizza’s op de kaart. Pizza Margherita, volgens de eigenaar de beste, maar ook heerlijke andere keuzes, waaronder; Funghi, Napolitana en Tonno, welke worden aangekleed met ham en mascarpone of kappertjes en olijven. Verder wordt er enkel gebruik gemaakt van buffelmozzarella.
De echte aanrader is de wekelijks wisselende pizza van de chef, waarbij je de keuze hebt uit Vega of Vlees. Bij Kebec serveren ze buiten hun specialiteit, “de steenoven pizza”, ook nog een aantal broodjes en salades.

Je kunt je pizza, broodje of salade aan de tafel binnen of op het bankje buiten bij Kebec eten, maar Kebec is toch vooral geschikt voor het afhalen van je lunch of diner.

Kebec is dinsdag t/m vrijdag open. Al deze dagen kun je hier terecht voor de lunch en op donderdag en vrijdag ook ’s avonds voor diner.

Adres: Tt. Melaniaweg 12, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Noord (NDSN Werf)
Website: Kebec
Prijscategorie: Pizza € 8,50
Sfeer: authentiek gezellig

Eten in Noord: Pizza van Kebec Microbakery op de NDSM Werf

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 5 votes)
Kebec Micro Bakery NDSM Werf, 9.0 out of 10 based on 10 ratings
Share this article with your friends