De tekst op de winkelruit zegt het al: ‘De kamer van het goede leven’. In deze winkel en lunchroom kun je terecht voor een breed assortiment aan heerlijke producten. Kazen, thee, koffie en specerijen. Maar ook een groot assortiment truffelproducten, patisserie, Italiaanse vleeswaren en Spaanse Iberico Producten. Daarnaast hebben ze wel elf soorten eerlijk zelf gebakken brood en een groot aanbod van wijnen. Het aanbod is zeer uniek, zo zijn er ook een aantal zeldzame oudere wijnen te koop. Deze komen onder andere uit Italië, Spanje en Frankrijk maar de winkel heeft ook veel zelfgemaakte producten, heerlijk dus!
Daarnaast heeft Le Salonard een aantal speciale cadeau kisten, samengesteld uit ambachtelijke producten en wijnen. Het is ook mogelijk om zelf een cadeau kist samen te stellen. Ben je in de buurt, ga dan zeker langs en geniet van het goede leven!

Voor de lunch hebben ze heerlijke belegde broodjes met o.a. Pata Negra, truffelsalami, Bresse kip, Bressaola, Bio Mozzarrela, stuk voor stuk top! Je kunt  kiezen of je voor de lunch broodjes mee wilt nemen of dat je ze bij Le Salonard aan de bar wilt eten.
Le Salonard is  maandag t/m zaterdag van 9 tot 6 geopend.

Adres: Eerste van der Helststraat 21, Amsterdam
Buurt: De Pijp
Website: Le Salonard
Prijscategorie: alle broodjes ca. €5,-
Sfeer: winkel met heel veel heerlijkheden, water loopt je in de mond

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Le Salonard in de Pijp, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends