Dat kan dinsdag 11 November in Sugar City de oude suikerfabriek in Halfweg wordt dan omgetoverd tot een restaurant.
Je eet dan o.a de bekende Oesters van Ron Blaauw met wasabi granité en komkommer RON gastrobar *, gerookte Hollandse Snoekbaars van Bobby Rust Bridges Restaurant*,de nu al legendarische Boullabaise Thai Style van Le Big Fish door Robert Kranenborg, en de Langoustines met geschaafde eendenlever van Richard van Oostenbrugge Bord’Eau Restaurant Gastronomique**
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor het seafood diner a.s dinsdag, ook zijn er interessante veiling stukken en het is allemaal voor het goede doel van War Child.
Adres: SugarCity Haarlemmerstraatweg 11, Halfweg
Prijs: 100 euro p.p. vijf gangen inclusief wijn water & koffie/thee.
Tijd: 18.30u – 23.00u
Reserveren en meer info: NNBSprojects@outlook.com
Michelin sterren eten voor een goed doel,
Hoe gaaf is dit! Daar will ik naartoe.
Hoe gaaf is dit! Daar will ik bij zijn.