Hotel Droog, op de Staalstraat, is de perfecte plek om lekker te gaan lunchen of high tea-en. Ze hebben een café en tearoom in één. In dit eenvoudige, maar elegante café (tearoom), met uitzicht op de prachtige, bijna sprookjesachtige tuin, kun je genieten van de zelfgemaakte recepten of vers gebakken broodjes. Met de gratis Wi-Fi is dit ook een goede plek om een beetje rustig te werken.

De kaart is niet erg uitgebreid, maar alles wat erop staat is gebaseerd op eerlijke en gezonde producten. Alles is zelfgemaakt en de ingrediënten worden zorgvuldig gekozen met de focus op het seizoen, en komen van lokale leveranciers.

Op de kaart staan een zestal broodjes, waaronder; makreel, hummes, goede Nederlandse kaas, gerookte kip, wilde zalm en een broodje van de week. Verder hebben ze  twee salades, twee soepen, een vijftal zelfgemaakte pastries, aantal bites en verse sappen op de kaart.

Roomservice café is de gehele week vanaf 11 -18 uur geopend  voor een laat ontbijt, lunch, high tea en vroeg diner, of gewoon voor een drankje met een bite. Op Maandag zijn ze gesloten.
Ook vinden hier vaak leuke culturele evenementen, lezingen, debatten en performances plaats.

Adres: Staalstraat 7B, Amsterdam Hôtel Droog (1st Floor)
Buurt: Centrum
Website: Roomservice café
Prijscategorie: broodjes € 4, salade € 8,50
Sfeer: cultureel

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Roomservice café en Tearoom Hotel Droog, 8.3 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends