Thrill Grill by Robert Kranenborg op de Wolvenstraat is een pop-up restaurant dat de fijnste Thriller burgers in de stad serveert. Naast  burgers serveren ze ook huisgemaakte friet en heerlijke salades.

Op het menu staan onder andere de Salmon Thriller, Meat Challenge, Skinny Thriller, Grill Dog en Hot Dog met Brandt&Levie worst en verschillende salades, met zelf te kiezen toppings.  Ook valt er te kiezen uit een aantal zoete desserts waaronder de echt heerlijk maar machtige chocolade mud pie. De absolute winnaar is de 100% Beef Thriller gegrild op houtskool met salade, Brandt&Levie bacon, kaas, Thrill Grill saus en tomaat, ui en komkommer en de onionrings zijn ook echt top.

Dit pop-up restaurant van Robert Kranenborg is wegens succes van plan nog enige tijd open te blijven, ze zijn 7 dagen in de week open van 11.00-23.00. Reserveren is mogelijk vanaf 7 personen.
Naast dit restaurant hebben ze ook de Thrill Grill foodtruck die dagelijks op een wisselende locatie in en rondom Amsterdam te vinden is. Je kunt de truck ook reserveren voor een eigen event.

Adres: Wolvenstraat 22, Amsterdam
Buurt: 9-straatjes
Website: Thrill Grill
Prijscategorie: Alles onder de  €10
Sfeer: Gezellige barsfeer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends