Het is weer bijna Valentijnsdag, tijd om je geliefde te verrassen. Reserveer nu bij één van Culi zijn favorieten Valentijns restaurant en geniet 14 februari van een super romantisch Valentijns menu samen met je geliefde.

1. Restaurant Bridges – Op 14 februari bereidt de chef een speciaal 7-gangen menu voor alle ‘tortelduifjes’ met onder andere chocolade spaghetti. Reserveren kan op de site.

2. Conservatorium Hotel – Geniet van Valentijnsdag in de Brasserie van het Conservatorium hotel. Reserveren kan op de site.

3. Blue Boat Company – Dé ultieme romantische uitjes zijn de Valentijns Cruises van Blue Boat Company. Je wordt welkom geheten op de luxe rondvaartboot waarmee u een romantische vaart gaat maken door nachtelijk Amsterdam. Uiteraard wordt je voorzien van een drankje en bij de Dinner Cruise kun je ook nog eens genieten van een heerlijk diner. Reserveren kan op de site.

4. Fyra – Geniet van een ‘ romantisch avondje Fyra’ welke staat voor ontspannen en romantisch dineren in een ambiance waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt en elke gast geniet van een heerlijk verfijnd 4 of 5-gangen menu van de chef.  Reserveren kan op de site.

5. Senses restaurant – Senses restaurant bereidt onconventionele en creatieve gerechten, waar mogelijk gemaakt van de beste biologische en duurzame ingrediënten om al je zintuigen prikkelen! Ook dit jaar serveren ze weer een romantisch en heerlijk Valentijns menu, inclusief wijnarrangement. Reserveren kan op de site.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Valentijn Special, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends