Petite Madame is terug. Na een hele lange radio stilte wordt het nu toch echt weer tijd voor de Hiply blogs (hip+healthy=Hiply) van Petite Madame. Na ontzettend veel positieve reacties, nog steeds een groot aantal vragen van jullie en jullie interesse over 2014 please be good-1voedsel en sport wil ik jullie natuurlijk niet in de steek laten. DUS, Petite Madame blijft jullie inspiratie bron voor je eigen Hiply life, sport tips, lekkere gezonde recepten, en de site die antwoord geeft op al je sportieve/gezonde vragen. Dus haal je hipste sportpak maar weer uit de kast, zet de potten en pannen maar weer op het fornuis, want we gaan een Hiply 2014 tegemoet.

Naast de site ben ik ook te vinden op Facebook (Petite Madame), Instagram (username: hiplylifestyle) en Twitter (Anne-Fleur Jansen@Petitemadame1). Volg mij hier en blijf op de hoogte van lekkere recepten, mijn dagelijks Hiply leventje en de uitdagingen die wij met ze alle weer aan gaan.

Heb je inspiratie of motivatie nodig, heb je vragen over sport, gezond leven, recepten, voedsel of weet jij een mooie nieuwe uitdaging die we aan kunnen gaan? 2014 please be good-2Laat mij het dan weten en ik ga er op deze site mee aan de slag. Laat een bericht achter op de site, stuur mij een mail, of laat een bericht achter op Facebook, Twitter of Instagram. See you next time.

Geniet van je avond, en vergeet niet: leef happy, leef gezond, leef Hiply!

Liefs Anne-Fleur

L ‘amour de Petite Madame

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends