Het is alweer 2014. En zijn jullie ook allemaal het jaar ingegaan met heel veel goede voornemens? Zijn deze goede voornemens voor 75% al mislukt omdat het om 12 uur z’n leuk feestje was en je toch weer veel te veel gedronken hebt met als gevolg dat je dronken naar huis bent gegaan? Thuis nog 3 tosti’s naar binnen hebt gewerkt en vervolgens pas als het alweer licht is onder de wol bent gekropen? Met als gevolg dat je op 1 januari te brak bent om sportief, gezond en überhaupt ook maar iets met je goede voornemens te doen? En jij door deze verschrikkelijke eerste dag van het nieuwe jaar gelijk denkt laat die goede voornemens maar zitten het is toch al te laat! Herkenbaar? Voor mij wel, afgelopen jaren ging ik elke keer zo het nieuwe jaar in. Daarom was het dit jaar tijd voor verandering. Want het is nooit te laat, wat is nou 1 dag van de 365 dagen die een jaar telt?Petite Madame 140105
Mijn goede voornemens zijn dit jaar op 2 januari begonnen. Vals spelen? Ja dat zeker maar op deze manier ben ik wel super gemotiveerd om van het nieuwe jaar een nog beter en mooier jaar te maken dan afgelopen jaar zonder mij schuldig te voelen of mijn kop te laten hangen.  En dit is waar het om gaat! Voel je niet schuldig om die 1e dag, maar ga er juist tegen aan al die andere dagen. Zelf vind ik oud&nieuw altijd een te mooi feestje en vind ik het  12 uur moment een magische moment. Mijzelf dus om 12 uur geheel onthouden van alle alcoholische versnaperingen en naar huis gaan, nee dat gebeurd ECHT niet. Liever vier ik dit moment goed met al mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes. Dit betekent niet dat het jaar dan al slecht begonnen is. Nee juist niet, je start je nieuwe jaar op 1 januari met veel liefde en vriendschap en op 2 januari met al je goede voornemens. Wat wil je nog meer. Dus kom op allemaal het jaar is pas 3 dagen bezig alle tijd om die goede voornemens uit te voeren. Het enige wat je nodig hebt is wilskracht! En wilskracht dat hebben jullie toch wel?

Dus hup aan de slag met die voornemens. En vergeet niet 2014 wordt weer een mooi jaar. Een sportief jaar. Een geweldig Hiply jaar!

Geniet van je dag, en vergeet niet: leef happy, leef gezond, leef Hiply

Liefs Anne-Fleur

L ‘amour de Petite Madame

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
2014, Yes, you can, just do it!, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends