Leuke ideeën opdoen voor een diner, check nu wekelijks Culi menu met de leukste, lekkerste, nieuwste gerechten van verschillende restaurants in Amsterdam.

 Voorgerechten
* Op houtskool gegrilde en gepureerde aubergine met tomaat, Turkse groene peper, verse munt, knoflook en olijfolie in biologische granaatappeldressing– Maydanoz
~
Venusschelpen in witte-wijn saus met peterselie – La Oliva

Hoofdgerechten
Steak tartaar- Op de klassieke manier geserveerd met salade en toast- Café Schilders
~
Atlantische Kabeljauw met homemade krabkoekjes, wortel en saffraan – Bar Franklin

Nagerechten
De altijd heerlijke Scroppino, cocktail van citroenijs, wodka, prosecco en een scheutje van onze huisgemaakte limoncello – De Pizzabakkers
~
Wentelteefje van West Fries suikerbrood met boterbabbelaar ijs   – De Ysbreeker
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Culi menu week 6 , 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends