Ook Amsterdam Noord heeft zo zijn leuke en gezellige plekjes. Even het pontje nemen en dan aan de overkant in een oud bankgebouw zit Jacques Jour als een shop-in-shop in het ook wel bekende café Modern, wat s’avonds erg leuk is.

Culi Amsterdam heeft afgelopen weekend heerlijk geluncht bij Jacques Jour. De gezellige huiskamersfeer in vintage stijl laat je direct op je gemak voelen. De kaart is niet erg uitgebreid, maar hetgeen erop staat is van hoge kwaliteit met verse mooie seizoen producten bereid, dit proef je direct.

Een echte aanrader is de heerlijke flammkuchen met verse eitjes van Texel, wow.
Daarnaast het plankje met charcuterie en kazen van Kef, terrine van Dini Schouten en vers brood van Niemeijer. Ze serveren ook heerlijke biologische lemonades van Luscombe. Top om in het weekend lekker te gaan lunchen of op zondag te genieten van de ´Jack Day´ Sunday brunch!

Jacques Jour is 7 dagen per week geopend, en er is ook ontbijt op aanvraag mogelijk. Van maandag t/m zaterdag serveren ze ook een (warme) twee gangen lunch voor ongeveer € 14,- en op zondag  is er een uitgebreide brunch met o.a. oesters, verschillende soorten oeufs, cocotte en bloody mary’s.

Adres: Meidoornweg 2, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Noord
Website: jacquesjour.nl
Prijsniveau: 2-gangen lunchmenu € 14,oo
Sfeer: Huiselijk, vintage

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.9/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +7 (from 7 votes)
lunchen bij Jacques Jour , 8.9 out of 10 based on 8 ratings
Share this article with your friends