Vinnies Deli is een plek waar wij van Culi Amsterdam graag komen. Of het nou even voor een koffie en een krantje, een lunch met vrienden, of het afhalen is, bij Vinnies Deli kan je altijd terecht voor allerlei heerlijkheden.

Ze hebben een geweldig biologisch ontbijt,  lunch en koffie. In een huiskamer-achtige sfeer met vintage design.

Vinnies Deli opent zijn deuren om 7.30 uur. Ze zijn voortdurend op zoek naar de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ze willen hun klanten de beste biologische voeding en koffie van de stad laten ervaren.

Door het gebruik van deze biologische, fair-trade en duurzame producten, smaakt alles puur en eerlijk, ze proberen ook zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Zij bieden de beste biologische seizoensgebonden gerechten, om daar op te eten of om mee te nemen.

Aantal favorieten van Culi Amsterdam zijn voor het ontbijt o.a. de organic yogurt met vers fruit en granola en het heerlijke roerei met kruiden.
Voor de lunch zijn wij gek op o.a. de organic sandwiches met een crème van geitenkaas, vijgen en hazelnoten, de mouse van gerookte makreel met knapperige bietjes en een citrus salsa en de Rueben sandwich met de homemade pastrami, zuurkool en Emmentaler.
Naast onze favorieten sandwiches zijn we ook verzot op de warme linzen salade met selderij, champignons, terragon en een gepocheerd eitje, en om het af te sluiten de overheerlijke  carrot cake!!

Vinnies Deli heeft nog veel meer heerlijkheden te bieden voor zowel ontbijt als lunch. Kortom ga het snel uitproberen wanneer je er nog niet geweest bent.

Adres; Haarlemmerstraat 46h, Amsterdam
Buurt: Jordaan
Website: Vinniesdeli.nl
Prijsniveau: Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, sandwiches rond €8, ontbijt rond €5
Sfeer: Erg gezellige huiskamer sfeer, ontbijt en lunch

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Vinnies Deli , 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends