Culi Amsterdam is een objectief online magazine over culinair Amsterdam. We houden je op de hoogte van alles wat er gaande is op culinair gebied in Amsterdam: de mooiste nieuwe restaurants, de gezelligste bars en de lekkerste traiteurs. Welke zaak gaat er binnenkort open, welke zaak is er onlangs geopend, leuke reviews over restaurants die een nieuw bezoek waard zijn, geteste producten, culinaire events en deals die we niet mogen missen. Maar ook het lezen van lekkere Culi Amsterdam recepten, gerechten die we onlangs ergens in Amsterdam hebben gegeten geven wij onze eigen draai aan.  Alles op deze site heeft focus op culinair Amsterdam.

Culi Amsterdam bestaat uit de volgende onderdelen;
Whats new in town – Heb je net een zaak geopend of ga je binnenkort open laat het ons weten.
Culi Events – Organiseer jij binnenkort een culinair event of wil je deelnemen aan de “Culi Bloggers Drinks” of  “Culi  Amsterdam Tasting” laat het ons weten.
Culi Deals – Stel samen met Culi Amsterdam een deal samen exclusief voor Culi Amsterdam lezers.
Tested by Culi – Nodig ons uit om je restaurant of product te testen zodat we hier een review over kunnen schrijven.

De persoon achter Culi Amsterdam
Lotte Jansen, 31 jaar en al 13 jaar woonachtig in Amsterdam.  Ik ben altijd opzoek naar de nieuwe hotspots, gouden, soms ook vergeten ouden, ondergewaardeerde plekjes, leukste foodshopping tips en verborgen parels die deze stad te bieden heeft. Veel vrienden vroegen mij vaak om culinair advies en tips. Na het opbouwen van een gigantisch leuk document, met alles wat Amsterdam te bieden heeft op culinair vlak, is het online maagzine Culi Amsterdam ontstaan.

Lotte Jansen

Jij kunt dus ook een rol spelen op Culi Amsterdam. Heb je interesse in een eventuele samenwerking met Culi Amsterdam of heb je leuke tips, opmerkingen, vragen en/of feedback neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar lotte@culi-amsterdam.nl.