Om de zes weken organiseren wij van Culi Amsterdam een Culi Bloggers Drink. Hiervoor nodigen wij een groep culinaire bloggers uit om bij te praten over onze gezamenlijke interesse; alles wat er op culinair vlak gaande is.
Op 25 september organiseerden wij, in samenwerking met restaurant I-Dock, de eerste editie.

I-Dock restaurant, bar & marina terrace is vrij nieuw;  open sinds februari jl.,  Een mooie plek in het centrum van Amsterdam om te ontbijten, lunchen, dineren, borrelen of gewoon te werken.

Wij werden, tijdens de Culi Bloggers Drink, door restaurant I-Dock hartelijk ontvangen met een mooi glas wijn.
Wij waren met een gezellig groepje bloggers, waarmee wij plaats mochten nemen op de lounge-banken in het hoekje achter de bar. De bediening zorgde ervoor dat de glazen gevuld bleven en er stond netjes water op tafel. Ook werden wij voorzien van heerlijke hapjes. Eerst kregen wij twee verschillende plateaus I-Dock. Heerlijk en perfect om te delen. Het eerste plateau, met heerlijke Mediterraanse happen, bestond uit; gerookte zalm, gekoelde gamba’s met citroenmayonaise, gemarineerde schelpjes, gerookte paling, artisjokken en olijven. Ook kregen wij een plateau met charcuterie en kazen, met daarop o.a.; Spinata Romana, Sant Danielle Ham en Dried Beef. De kazen bestonden o.a. uit; Bleu d’Evert, boerenkaas Romero, Gouda gris sec en Bastiaanse Brie.Bij elk plateau kregen wij ook brood van mama, olijven, gemarineerde groentes en olijfolie geserveerd. Na al deze heerlijke happen  kregen wij als verrassing ook nog een mooi gerechtje van de I-Bites kaart. Gnocchi met een mooie zachte pittige saus van Bleu d’Evert, gebakken peer en gerookte amandelen; echt een aanrader.

Wij zijn enorm verwend door restaurant I-Dock en zullen zeker regelmatig terugkomen.
I-Dock heeft een mooie bar met lounge-zitjes waar je heerlijk kunt borrelen,  maar ook een mooi groot restaurant waar je lekker kunt eten. In de zomer bij lekker weer kun je hier ook op het mooie terras zitten met uitzicht over het IJ. Parkeren is geen probleem met de parking welke zich onder het pand bevindt. Ook met de  boot kun je hier goed aanmeren en een avondje genieten.

Restaurant I-Dock is de perfecte plek voor  een gezellige avond uit met mooie hapjes.

De volgende Culi Bloggers Drink zal over ca. zes weken plaatsvinden. Wil jij hier als Culinair Blogger graag bij zijn, mail ons dan even!

I-Dock Culi Bloggers Drink

I-Dock Culi Bloggers Drink

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Eerste editie Culi Bloggers Drink bij restaurant I-Dock, 9.8 out of 10 based on 5 ratings
Share this article with your friends