Het Food Film Festival is een driedaags festival waar je volledig kunt genieten van de eetwereld. Ga kijken naar de beste food films, luisteren naar shows, doe mee met het grote food debat, leer van meesters in de keuken tijdens de workshops en eet in het restaurant van niemand minder dan Joris Bijdendijk van het met een Michelin ster bekroonde Restaurant Bridges*. Hij opent pop-up FFF Restaurant in een van de lege ruimtes van de Westergasfabriek.

Vanwege de enorme groei die ze hebben doorgemaakt verhuist het Food Film Festival dit jaar naar de Westergasfabriek. Op 9,10 en 11 mei geniet je van de beste foodfilms, workshops een ambachtelijke markt, sprekers en debatten.

Wil je je gastronomisch helemaal in één onderwerp verdiepen? Heb je aan een film en een maaltijd afzonderlijk niet genoeg, en wil je beide? Speciaal voor de echte liefhebbers hebben ze unieke combitickets: kaarten voor geselecteerde films mét daarbij een maaltijd die op de film is geïnspireerd.

Voor welke films deze tickets te koop zijn is nog even een geheim, maar hou de website in de gaten en wees er op tijd bij!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Food Film Festival Westergasfabriek , 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends