De Food Night is terug in de Indische Buurt. Op 6 september kan je de heerlijkste gerechten proeven van de meest uiteenlopende foodondernemers uit de hele stad, maar natuurlijk vooral uit Oost.De Javastraat stroomt weer vol met smaakmakers. Dampende pannen, smeulend houtskool dicteren het ritme van de Nacht. Smaakverleiders gebruiken alles wat kruipt, rijdt, rolt en sleurt om aandacht te trekken voor hun heerlijkheden.

Food Night  is het Food- evenement in Amsterdam Oost. Het vindt plaats hartje Indische Buurt. Een bijzondere buurt met een geheel eigen karakter en sfeer. Inmiddels is het een buurt die ook door de rest van Amsterdam en de wereld steeds meer wordt ontdekt.
In Oost zijn ze trots op de enorme verscheidenheid aan culturen, en dat proef je! Van heerlijk geurende couscous tot flame grilled beef, enorme pannen vol paella en lang gegaarde porcetta, tot de lekkerste Italiaanse wijnen of gewoon een mega goeie braadworst met lokaal gebrouwen biertjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het tijdens de Food Night.

Adres: Javastraat, Amsterdam
Buurt: Indische Buurt
Website: Food Night
Datum: zaterdag 6 september
Tijd: 17.00 – 24.00 uur

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Food Night Javastraat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends