Op een schitterende locatie in het amsterdamse bos opent het Bacchus wijnfestival op 5, 6 en 7 september haar deuren. In de hoofdrol staan meer dan 250 topwijnen, heerlijk eten, live bands, dj’s en veel meer.

De Wijnen
Tien wijnkoperijen presenteren hier samen meer dan 250 verschillende wijnen uit alle windstreken.

De Muziek
Op het festival vind je een eclectische mix van bands en DJ’s die het gehele festival zorgen voor warmte en geluk. Van Franse Chansons tot ontspannen house en van funky hip hop tot snerpende saxofoons.

Het eten
Naast iedere wijnkoperij staat een mobiele keuken. Van klassiek tot aan streetfood, alle wijn spijscombinaties zijn aanwezig. Zo eet je een oester bij een strakke Chablis en bestel je bij je vette Chardonnay uit Napa Valley een nog vettere hamburger van de barbecue.

Het Wijnlokaal
Ben jij die echte wijnkenner in hart en nieren? Ze dagen je uit voor een zenuwslopende sessie “petje op petje af”. Ze starten op beginners niveau, waarna ze gestaag klimmen naar vrijwel onmogelijke vragen die alleen voor jou een peulenschilletje zijn. Als beste uit de wedstrijd komen, doe je niet alleen voor een button en de eer van de dag.

Adres: Amsterdamse Bos
Datum: 5, 6 en 7 september
Tijd: 14.00 – 00.00
Prijs: Dagticket € 12,50 online, € 15 aan de deur en €25 voor een weekendticket
Website: Bacchus

Foto: Etikette is dineren op bijzondere locaties met altijd ruimte voor kunst. Op Bacchus Wijnfestival zorgt Etikette samen met gastkoks: Caron Alain,  Rosah Van Schendelen (MasterChef) en Lennart Ylstra (Vuurtoreneiland) voor een intieme setting en heerlijke wijn-spijs combinaties. Kaarten zijn alleen hier verkrijgbaar: http://www.bacchuswijnfestival.nl/tickets/etikette Foto: De fotogenieke Bourgogne wijnen van Wijnhandel B.J. de Logie. Binnenkort de gehele selectie op bacchuswijnfestival.nl

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Bacchus wijnfestival Amsterdamse Bos , 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends