Vrijdag 5 september zal East57, een bijzonder horeca/retail concept, haar deuren openen aan de Eerste Ringdijkstraat 2 , Amsterdam. East 57 is een combinatie van koffiebar, deli/winkel, restaurant en wijnbar wat zorgt voor een informele en toegankelijke uitstraling. In de koffiebar is een goede kop koffie verkrijgbaar en diverse grab & go producten.

De deli/winkel biedt een breed assortiment aan food gerelateerde producten. East57 werkt veel samen met ambachtelijke, eerlijke en lokale merken van hoge kwaliteit zoals Brandt & Levie, Tony Chocolonely, Brouwerij ’t IJ, Jan van As en Vlaamsch Broodhuys.

Het restaurant, met een gevarieerd aanbod van warme gerechten, salades, sandwiches, charcuterie/fromagerie is geopend voor (selfservice) ontbijt, lunch en diner. Ambachtelijk genieten kan op elk moment van de dag bij East57. In de wijnbar worden bijna 100 verschillende wijnen geserveerd geselecteerd door Wijnkoperij de Gouden Ton. Er is een diversiteit aan borrelhapjes te verkrijgen, van charcuterie tot oesters. East57 kenmerkt zich door vernieuwing en een lokale en levendige sfeer. Meer over East 57 volgt snel!

Adres: Eerste Ringdijkstraat 2 , Amsterdam
Buurt: Transvaalbuurt (Oost)
Webiste: East 57

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Opening Soon East 57 Eerste Ringdijkstraat , 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends