Het Waldorf Astoria hotel opende 1 mei de deuren van hun restaurant Librije’s Zusje. Hun protegé en jarenlang de rechterhand van Jonnie Boer in driesterrenrestaurant De Librije, zal als Executive Chef in Amsterdam de dagelijkse leiding hebben. Hij gaat op de kaart ‘Zwolse’ klassiekers voeren en gaat ook grotendeels van dezelfde Overijsselse leveranciers gebruikmaken. Sidney Schuttes, voormalig assistent van tweesterrenchef Richard Ekkebus in Hongkong, eigen stijl zal ook herkenbaar zijn in gerechten die geïnspireerd kunnen zijn op de Aziatische keuken. De wijnkaart van Waldorf Astoria Amsterdam is natúúrlijk samengesteld door Thérèse.
Librije’s Zusje Amsterdam grenst aan de binnentuin van het hotel en biedt plaats aan 40 gasten, hier zal ook het ontbijt geserveerd worden. Op de bel-etage bevindt zich Peacock Alley waar je de hele dag wat meer toegankelijke gerechten kun eten, waaronder de beroemde Waldorf-salade, een eigen versie van de Lobster roll en gebak uit eigen keuken. Voor de Vault Bar is een menukaart met verrassende hapjes en kleine gerechten ontwikkeld.
Adres: Herengracht 542-556, Amsterdam (Waldorf Astoria)
Buurt: Centrum
Website: Liberije’s Zusje
Prijscategorie:
Sfeer: Luxe, hoog niveau
No Comment