Odessa terug van weggeweest. Op de geheel vernieuwde Odessa kan je van woensdag t/m zondag  vanaf 16.00 uur  terecht voor de borrel, diner, en veel gezelligheid. Zaterdag en zondag is de boot ook open vanaf 12.00 uur voor koffie, lunch en de vroege borrel.Aanmeren kan je bij de twee steigers. Ook als je verse volkoren pizza`s komt afhalen. Ben je met de auto dan kun je tot 22.00 uur terecht in de garage onder de AH, waarvan het eerste anderhalf uur gratis is.Op de Odessa wordt het merendeel  van de gerechten bereid op de Big Green Egg, een keramische grill op houtskool. Het draait dan ook om een mooi stuk vlees of een juicy burger. Vis wordt gerookt op cederhout.

De Odessa heeft drie niveaus met allen een eigen warme sfeer. Het zonnedek en de serre die geheel open kan garanderen met mooi weer een heerlijke plek in de zon. Benedendeks wordt er ook volop geborreld en gedineerd en is er plek voor groepen met  een dansje na.

Adres: Veemkade 259, (uitzicht  over het IJ). Aanmeren met je eigen bootje kan bij twee steigers, waar je ook pizza’s kunt afhalen!
Buurt: Oostelijk Havengebied
Website: Odessa
Prijscategorie: Pizza vanaf € 8,50, Hoofdgerecht vanaf € 11, lunch vanaf € 8
Sfeer: Warme gezellige uitstraling

  

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Odessa Pizza & Grill Veemkade, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends