STACH food is niet te stoppen. Ze opende vorige week de deuren van hun alweer vijfde locatie  in Amsterdam. Buurtbewoners in het Centrum kunnen nu ook dagelijks bij STACH terecht, op de Hoogstraat 1a, voor verse maaltijden, soepen, salades, broodjes, (glutenvrije) quiches, borrelplankjes, muffins, olie en azijn, (glutenvrije) taartjes, koffie, thee en nog veel meer.

Stach Food is een  hippe eetwinkel, met inmiddels vijf locaties in Amsterdam. De eerste STACH opende zijn deuren op de van Woustraat. Maar ook op de Spiegelstraat verscheen vrij snel een tweede vestiging, op de Haarlemmerstraat een derde vestiging. En sinds afgelopen mei is ook in de Baarsjes, op de Admiraal de Ruijterweg, een Stach te vinden.

Stach staat voor seizoensgebonden, hippe, favoriete gerechten uit lokale keukens. Stach kent elke leverancier persoonlijk en vertelt de klant graag, waarom juist deze gerechten zo lekker zijn en zo goed passen bij het seizoen.
De nieuwe locatie in de Baarjes gaat zelfs als try-out voor een glutenvrij assortiment fungeren.

Adres: Van Woustraat 154, Nieuwe Spiegelstraat 52, Haarlemmerstraat 150, Admiraal de Ruijterweg 77, Nieuwe Hoogstraat 1a, Amsterdam
Buurt: de Pijp, Spiegelkwartier, Jordaan, Baarsjes, Centrum
Prijscategorie: Broodjes € 3,95, salades € 6,99, quiche € 3,95 en weekstampot € 5,99
Website: stach-food.nl
Sfeer: vriendelijk personeel met kennis van lekker eten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends