Begin deze week schreven we al een leuke review over Frites uit Zuyd. Daarom zijn we blij om te kunnen melden dat
Frites  uit  Zuyd een nieuwe locatie in de Willemsparkbuurt gaat openen.

De  twee  jonge  ondernemers van friterie ‘Frites uit Zuyd’ en restaurant ‘Par Hasard’ in Amsterdam Zuid hebben de unieke kans gekregen om de Amsterdamse Willemsparkbuurt te verrijken met een bourgondische friterie.

Met de opening van hun eerste ‘Frites uit Zuyd’ nog vers in het geheugen kregen de horeca ondernemers de mogelijkheid om op een andere top locatie een nieuwe friterie te openen.

De buurt, het pand en hun eigen enthousiasme bleken doorslaggevend:in november 2014 ontvangen ze de sleutel voor de nieuwe vestiging en kunnen de verbouwingen beginnen.

De authenticiteit van het ‘Frites uit Zuyd’ concept is ook bepalend voor de nieuwe vestiging; uitstekende frituur, gastheerschap, de bourgondisch sfeer en heerlijke huisgemaakte delicatessen.

Onder het genot van een mooi glas wijn of lekker koud biertje doe je rustig je bestelling aan de mooie afhaalbalie. Naast kwalitatieve frites, huisgemaakte snacks en nieuwe klassiekers van Patisserie Holtkamp kunnen er heerlijke gerechten worden meegenomen naar huis; een overheerlijk pannetje mosselen, perfecte  kip t/m  spareribs van het Limburgs Kloostervarken. “Sjiek”  maar  bovenal  super  lekker. De  horeca  ondernemers  willen  “de  eenvoud  voor  thuis  perfectioneren”

Buurt: Willemsparkbuurt
Website: Frites uit Zuyd

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Opening Soon Frites uit Zuyd opent nieuwe locatie in de Willemsparkbuurt, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends