Voor de vierentwintigste keer op een rij trekt het reizende theaterfestival de Parade met diverse eetgelegenheden door het land.Vrijdag 8 augustus opent de Parade de poort om 18:00 uur in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam, waar het festival op 24 augustus de tournee zal afsluiten.

Op de Parade kun je heerlijk eten en drinken, van kleine hapjes tot uitgebreide diners, van kleurrijke cocktails tot een brede keuze aan wijnen. De Paradekeukens serveren tot laat in de avond of tot het op is. Bij sommige restaurants is het mogelijk om vooraf te reserveren. Alle restaurants op de Parade werken sinds 2012 met duurzaam vlees, vis en gevogelte.

De huiswijn op de Parade komt dit jaar uit Utiel-Requena, een gebied in Spanje dat weinigen kennen, maar waar al meer dan 2000 jaar wijn wordt gemaakt. Het is er ijzig koud in de winter en heet in de zomer. De ideale omstandigheden om biologische wijnen te maken. Daarom heeft de familie ervoor gekozen om alleen nog maar biologische druiven te gaan verbouwen.

Een greep uit het culinaire aanbod tijdens de parade; La Cantine en Haute Friture, Sticky Fingers,Hotmamahot, Amaro’s culinaire piraterijen,taco- en burritobar, Soul-Food, zijpestijl, Goedevissoep, The Juicy’s, de snoep, Artistic Crêperie, John Altman Rainbow Popcorn, poffertjespaleis au gwen marie, salon de coupe, ijs en limonade, koffiebar, wijnbar.

Adres: Martin Luther Kingpark
Buurt: Rivierenbuurt
Website: Parade

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends