Op de mystieke plek waar Rembrandt van Rijn omstreeks 1639 de Nachtwacht schilderde, en waar de Nachtwacht ook nog zo`n honderdertig jaar heeft gehangen, heeft pop-up bar Swych nu zijn deuren geopend.

Het pand op de hoek van de Nieuwe Doelenstraat maakte vroeger deel uit van de verdedigingmuur van Amsterdam.
De jongens van Swych hebben de geschiedenis in ere gehouden, Anno 2014 laat Swych de glorietijden uit de gouden eeuw herleven. Op de kaart staan onder andere Rembrandt’s favourites; klassieke cocktails op basis van jenever en aan de muur hangen portretten van Rembrandt in street-art stijl.

Buiten de cocktails op basis van jenever bieden ze nog veel meer cocktails aan. Ook hebben ze een mooi en uitgebreid assortiment aan Gin’s. Naast koffie, ook take-away, en cocktails hebben ze ook goede borrelhappen, waaronder Turks brood met lekker dip en gevulde olijven. Swych is ook bezig om tijdens de lunch wat simpele broodjes met goede en eerlijke kwaliteitsproducten te gaan serveren.

Swych is de hele week, van 11-01.00 uur en in het weekend tot 03.00, open en naast de mooie bar hebben ze ook een mooi terras aan het water!
In verband met de verbouwing van het gehele pand is deze pop-up bar in ieder geval open tot en met eind augustus, maar dit zou ook zeker wat langer kunnen zijn.We sluiten niet uit dat we na Swych nog meer van deze ondernemers gaan zien.

Adres: Nieuwe Doelenstraat 24
Buurt: Centrum
Website: Swych
Prijscategorie: Normale cocktail prijzen
Sfeer: Gezellige bar met vroeger en nu gecombineerd

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Pop-up Bar Swych Nieuwe Doelenstraat, 8.0 out of 10 based on 8 ratings
Share this article with your friends