Amsterdam is weer een mooie horecaonderneming rijker. tHUIS aan de AMSTEL heeft op 18 april haar deuren geopend. Gevestigd in de voormalige Ingenieurswoning van de Zuidergasfabriek, is deze groene oase aan de rand van de stad een inspiratie en belevenis op culinair en artistiek gebied.

Duurzaam ondernemen is de rode draad binnen dit culinair concept. De gerechten worden bereid met liefde voor het vak en met respect voor natuur en milieu. Zij vragen dit ook van hun leveranciers. Deze zijn geselecteerd op duurzaam en maatschappelijk verantwoord produceren. Daarnaast proberen zij zoveel mogelijk te werken met lokale producten van lokale ondernemers en maken zij veel zelf. Dit is ook duidelijk terug te zien op de wijnkaart. Deze is samengesteld in nauwe samenwerking met Résidence Wijnen. Een Nederlandse witte én rode wijn maakt de kaart compleet.

De ruim 450 m2 tellende horecagelegenheid heeft 70 zitplaatsen binnen in het café gedeelte en ruim 100 zitplaatsen buiten. Het pand is ingericht met opvallende meubels, elk met een eigenzinnig karakter. Op zonnige dagen kunnen gasten vanaf het riante terras genieten van het prachtige uitzicht over de Amstel.

tHUIS aan de AMSTEL is de nieuwe locatie voor een lekkere lunch, een (zakelijk) diner en natuurlijk een gezellige avond met vrienden. Maar ook wanneer je wilt werken met gebruik van de gratis wifi en gewoon een kopje koffie wilt drinken, ben je bij tHUIS aan de AMSTEL aan het goede adres.

tHUIS aan de AMSTEL is zeven dagen per week geopend, voor koffie, lunch, borrel en een daghap.

Ares: Korte Ouderkerkerdijk 45, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Oost
Website: thuisaandeamstel
Prijscategorie: zeer nette prijzen voor mooie producten
Sfeer:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
tHUIS aan de AMSTEL Korte Ouderkerkerdijk, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends