STACH is inmiddels, met al vijf winkels, een begrip in Amsterdam. Je vindt de winkels door de hele stad. STACH heeft nu ook vers ontbijt toegevoegd aan haar assortiment. 3 oktober presenteerde STACH de nieuwe ontbijtlijn. Er bleek behoefte te bestaan bij hun klanten aan vers, gezond en makkelijk eten in de ochtend. To stay or to go, het kan allebei. De ontbijtjes van STACH zitten in een makkelijke take away beker, maar je kan natuurlijk ook lekker in de winkel blijven en lekker een koffie drinken en krantje lezen of je laptop alvast open slaan en met het ontbijt van STACH je dag goed en gezond starten.

STACH heeft in het ontbijt- assortiment ook speciaal twee glutenvrije varianten opgenomen, omdat er een steeds grotere doelgroep is die gluten slecht kan verteren. Maar de ontbijtjes zijn ook onwijs lekker wanneer je wel tegen gluten kan.

Culi Amsterdam mocht dit heerlijke ontbijt van STACH uitproberen. Naast de vertrouwde croissantjes biedt STACH nu ook de keuze uit een chiapudding met kokosmelk, mango en superfoods, granola met kwark, blauwe bessen en superfoods en een Overnight Oats met amandelen. Al deze keuzes zijn rijk aan eiwitten en vitamines. Voor de echte healthy- ones hebben ze drie heerlijke detox juices met biet, avocado en appel, met spinazie, appel, spirulina, avocado en munt en één met wortel, ananas en banaan. Naast deze gezonde ontbijtjes hebben ze ook nog lekkere verse fruitsalades.

Wij hebben vanmorgen de chiapudding met kokosmelk, mango, gojibessen, cacao nibs en cramberry’s geprobeerd. Origineel, lekker, gezond, vullend en makkelijk te eten, love it. Ook hebben we een detox juice met spinazie, appel, spirulina, avocado en munt genomen. Dit sap is lobbig, waardoor de lichte ontbijter genoeg zou kunnen hebben aan alleen deze gezonde vullende detox juice.
De chiapudding zit in een handige meeneem verpakking, waardoor je dit perfect onderweg kunt eten. De detox juice heeft een rietje waardoor deze nog makkelijker te drinken is.

Wanneer je in de ochtend geen tijd hebt om je gezonde ontbijtje te maken, dan moet je zeker even bij STACH langsfietsen. Wij zullen in ieder geval zeker vaker ontbijtjes halen bij STACH!

Adres: Van Woustraat 154, Nieuwe Spiegelstraat 52, Haarlemmerstraat 150, Admiraal de Ruijterweg 77, Nieuwe Hoogstraat 1a, Amsterdam
Buurt: de Pijp, Spiegelkwartier, Jordaan, Baarsjes, Centrum
Prijscategorie: Ontbijt € 3,75, detox juice € 3,99
Website: stach-food.nl
Sfeer: vriendelijk personeel met kennis van lekker eten

STACH Ontbijt

STACH Ontbijt

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
STACH heeft vanaf nu ook een ontbijtlijn, 8.8 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends