Per 1 maart heeft &Samhoud Places haar Lounge getransformeerd tot Street Food restaurant. Hier kun je genieten van wereldse streetfood gerechten met een unusual twist.

Je kunt bij het Street Food restaurant lunchen, dineren, maar ook borrelen met wat bites to share, met bijpassende cocktails. Chef Moshik, welke bij &Samhoud Places twee sterren kookt, kookt voor zeer schappelijke prijzen tijdens de lunch of het diner heerlijke streetfood klassiekers, allen met een moderne twist.

Vietnamese rijstloempia’s, tabouleh uit Jeruzalem, echte Nederlandse garnalenkroketjes, saté uit Jakarta en beef chimichurri uit Argentinië. Je maakt echt een reis om de wereld met deze heerlijke gerechten. En je eet hier ook Moshik’s beroemde gerecht: de heerlijke Tomeato, een klassieke Amerikaanse burger, maar dan vegetarisch, want de burger is volledig gemaakt van tomaat en wordt geserveerd met frietjes, homemade mayonaise en een eigen gemaakte ketchup. Echt een aanrader. Tip: vraag de barman naar een cocktail die bij je gerecht past.

Naast het goede eten en de lekkere cocktails is de service erg vriendelijk. Bij lekker weer kan je ook heerlijk op het terras aan het water zitten.

Het Street Food restaurant is woensdag, donderdag en zondag open, vanaf 12.00 uur en zaterdag vanaf 14.00 uur.

Adres: Oosterdokskade 5, Amsterdam
Buurt: Centrum
Website: &Samhoud Places
Prijscategorie: gem. prijs is € 17 voor een gerechtje
Sfeer: gezellig, mooi uitzicht over het IJ

View photo.JPG in slide show

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Street food restaurant bij &Samhoud places, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends