Yoghurt Barn, in de Pijp, is de perfecte plek om je dag goed te beginnen. Hier kom je voor één van hun heerlijke gezonde (frozen) yoghurts, goede koffie met gebak of een gezonde smoothie. Je kunt er ook even je rustmomentje pakken, werken of studeren, maar ook een Barn Picknick, Barn Brunch, High Tea of High Choc krijgen.

Alle yoghurt is biologisch en direct van de boer. Melk die de ene dag door de koe geproduceerd wordt, kan de volgende dag al bij Yoghurt Barn worden gebruikt. Biologisch, ambachtelijk bereid en vers van de koe. En dat proef je!

Je kunt bij Yogurt Barn kiezen uit magere yogurt, boeren yogurt, soja yogurt, geiten yogurt en lobbige Hang-op. Daarnaast uit verschillende toppings voor op je yoghurt zodat je je yogurt zelf kunt samenstellen. Mocht je niet zelf kunnen kiezen, dan hebben ze ook enkele, door chef-koks samengestelde, specialties.

De meeste toppings zoals; verse noten, peulvruchten, superfoods, zaden, pitten, kokos, chocola, muesli en brownie en de koffie, thee, frisdranken en fruitsappen zijn biologisch. En al het fruit is vers van de boer. Wanneer je deze (h)eerlijke yogurt mee wilt nemen, dan krijg je ze in volledig afbreekbaar en biologische bekers. Alleen het gebak en de koekjes zijn nog niet geheel biologisch, maar stiekem wel ook erg lekker.

Yogurt Barn is de gehele week vanaf 08.00 en op zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur open tot 18.00 uur.

Adres: 1e vd Helststraat, Amsterdam
Buurt: De Pijp
Website: Yogurt Barn
Prijscategorie: Small Yogurt vanaf €4,00
Sfeer: Perfect om je dag goed te beginnen, te werken of studeren

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Yogurt Barn 1e vd Helststraat, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends