Sinds begin 2013 heeft restaurant Wannemakers aan de Amsterdamse Singel zijn deuren geopend. Wannemakers is gevestigd in een oud pakhuis,  waar van origine een productiebedrijf voor kaas, boter en olie huisvestte, welke nu is omgetoverd naar een prachtig en luchtig Grand Café.

Je kunt bij Wannemakers de hele dag terecht voor heerlijke koffie, broodjes, salades en nog veel meer mooie gerechten in het Grand Café, of op het terras aan het water.
Bij Wannemakers staat “verrast worden” en “genieten” hoog in het vaandel. Gasten kunnen, vanaf 10.00 uur ’s ochtends, de hele dag terecht voor goede koffie met een croissant, lunch of diner.

De menukaart is Frans georiënteerd. Voor de lunch hebben ze een heerlijke zelfgemaakte krabbenbisque, goede zalm club sandwich en top Ceasarsalade met een mooi gepocheerd eitje. De aan tafel bereidde steaktartaar is het parade- paardje van Wannemakers; ook zeer aan de raden. Voor diner hebben ze nog o.a. lamsrack, asperges, roodbaarsfilet en mooi stukje Tournedos op de kaart staan.

Wannemakers zorgt ervoor dat ze met de meest nieuwe en verantwoorde producten werken. Zo kan je hier ook lekker verfrissende, zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen, Ice-tea van Bos in verschillende smaken krijgen. Of thee van Crusio.

Ook hebben ze elke eerste vrijdag van de maand Club Wannemakers. Hier kun je na je werk lekker genieten van een vrijdagmiddagborrel met goede Hendriks Gin & tonic en Cointreau cocktails; fijne muziek van Gusteau Live; lekkere happen van Chef Michiel van der Kroon en veel gezelligheid tot middernacht.

Wannemakers is de gehele week geopend vanaf 10.00 uur.

Adres: Singel 210, Amsterdam
Buurt: Centrum
Website: Wannemakers
Prijscategorie: Lunch vanaf € 8,75 en diner hoofdgerecht  € 29,50
Sfeer: Gezellige sfeer, leuk voor avondje uit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
Restaurant Wannemakers op de Singel, 9.7 out of 10 based on 6 ratings
Share this article with your friends