Uzuma, juice brand, is een groente/fruit sap zonder enige toevoegingen. Dus geen geur-, kleur- of smaakstoffen.

De basis van al deze sapjes is veel gezonde groente in combinatie met fruit. Door het slow juice proces profiteer je van het maximale behoud van vitamines en mineralen. Uzuma rauw, groen en slow juice.

Het Uzuma pakket werd geleverd toen ik niet thuis was. Omdat het sap direct na het juicen op speciale wijze wordt ingevroren, shock -freezing, blijft het 21 dagen goed. Gewoon in de koelkast. Alle voedingsstoffen blijven ook behouden. Toen ik de doos in ontvangst nam waren de sapjes nog een beetje bevroren. Hoe is het mogelijk.
Note: er worden geen verzendkosten berekend voor het versturen van de pakketten.

Uzuma bestaat uit zeven kleurrijke, gezonde, lekkere sapjes; rise, aura, fuse, karma, vibe, zen en shine. Je kunt ze los drinken, maar Uzuma biedt vooral programma’s aan waarbij je een paar drankjes in een bepaalde volgorde verdeeld over de dag drinkt, om gewicht te verliezen of te detoxen.

Ik ben voor het programma Steady gegaan. 4 flesjes voor zeven dagen. 1 flesje Uzuma staat gelijk aan een kilo groenten en fruit. Uzuma STEADY is ontwikkeld voor mensen die hun huidige gewicht willen behouden of tot 3 kilo willen afvallen. De combinatie van voedingsstoffen, gestage inname van calorieën en gezonde maaltijden, helpen je op gewicht te blijven of af te vallen, waarbij het jojo-effect van zoveel andere diëten wordt vermeden.

Ik ben op dinsdag begonnen. In de bijgevoegde flyer staat welke sapjes wanneer gedronken moeten worden.
Om 8 uur s’ochtends startte ik met een sapje i.p.v een ontbijt. Vervolgens om 10 uur het volgende sapje. Voor de lunch mag je iets eten (100 calorieën). Om 14 uur weer een sapje en om 16 uur de laatste van de dag. Om 18 uur mag je dineren (250 calorieën) en om 20 uur mag je nog een kleine snack (50 calorieën).
De zoetere sapjes zijn heerlijk op een lege maag. Ik ben persoonlijk geen fan van bietjes, dus de vibe en zen, welke bietjes bevatten, waren iets zwaarder, vooral in de ochtend. Toch vond ik de drankjes niet vies, ondanks dat ze bietjes bevatten. Bijzonder. Doordat je voor de lunch en dinner gewoon iets mag eten is dit programma goed vol te houden.

Het programma was erg goed vol te houden. Als dat niet het geval is haak ik meestal na 1 tot 2 dagen af, maar dit programma heb ik afgemaakt. Het resultaat….. 2,6 kilo eraf en ik voel me erg fit en energiek.

Het 7 daagse Steady programma 28 sapjes bij Uzuma Juice kost € 98,00. De box met sapjes wordt gratis bij je thuisbezorgd. Wil jij deze sapjes ook proberen? Of ben je toe aan een (detox)kuurtje? Ga dan zeker naar www.uzuma.nl om te kijken welke sapjes en/of welk programma het beste bij je past.

Uzuma tested by Culi Amsterdam

Uzuma tested by Culi Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Uzuma tested by Culi Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends