2 tot en met 4 oktober a.s. vindt, Vis&Seizoen Festival, werelds grootste en duurzaamste visrestaurant plaats. De oude markthal van het Food Center op de Jan van Galenstraat in de Baarsjes wordt voor drie dagen omgetoverd tot een visparadijs.

Drie dagen lang smullen van heerlijke duurzame vishapjes in de oude markthal op het Food Center terrein in Amsterdam. Genieten van de vier uiteenlopende Fish corners, culinair vermaak op hoog niveau, Topchefs die hun fish signature dishes klaarmaken, kidsentertainment en veel meer. Dit alles onder genot van een heerlijk glas wijn, hoe kan je je avond nog beter invullen?

Op het Vis&Seizoen Festival kan je genieten van een aantal toprestaurants en topchefs, die u een ware smaakbelevenis zullen geven.

Voor dit Festival kan je verschillende kaarten kopen. Je kan kaarten kopen in de voorverkoop, via de website, maar ook aan de deur zelf.

Ze hebben voor dit festival verschillende dag thema’s, met ieder een eigen invulling.

Donderdag 2 oktober:

5 sterren VIP avond. Voor € 125,- de neus krijg je een zes gangen menu en een bijpassend wijn arrangement.

Vrijdag 3 oktober:
De chefs van de deelnemende Michelinsterren restaurants bereiden een vijfgangen walking dinner.

Zaterdag 4 oktober:
De chefs van Lute, Het Bosch, Julius Jaspers, Aan de Poel, Elkaar en Vis aan de Schelde (oftewel de G6) koken Aziatisch, uit de Green Big Egg en nog veel meer.

Deelnemende restaurants
Dat het visfestival niet zomaar een foodevent is blijkt uit de imposante lijst van restaurants die hun naam aan het evenement hebben verbonden: o.a. visrestaurant Bridges, restaurant Stork, La Rive, The Seafood Bar, Restaurant De Bokkedoorns, Italiaans restaurant Toscanini, Het Bosch, Ciel Bleu en Vis aan de Schelde doen mee aan het voedselfestival.

Adres: Food Center terrein aan de Jan van Galenstraat 4, Amsterdam
Buurt: Oud West
Website: Vis&Seizoen Festival

shutterstock_199186385 krab

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Vis&Seizoen Festival in het Food Center op de Jan van Galenstraat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends