Restaurant Genroku op de Nieuwezijds Voorburgwal is een Japans all you can eat restaurant in met één van de beste sushi in Amsterdam.
A la minute maken echte Japanse koks de meest heerlijke traditionele Japanse gerechten. Ze werken altijd met de meest verse ingrediënten.

Klassieke Japanse restaurant met vooral Sushi

Het menu bestaat uit heerlijke sushi, maar daarnaast hebben ze ook soep, noodlles en een ruime keuze aan vis- en vleesgerechten, gebakken of gegrild.

Restaurant Genroku is het bezoeken waard, vanwege hun heerlijke sushi, waaronder; California maki, Tekka maki speciaal, avocado sake maki, Unagi maki, California handroll en als winnaar de Tempura Ebi maki en dragon maki. Ook de Teriyaki chicken, Gyoza en de Ebi furai en Ebi tempura moet u naast de sushi zeker proberen.

Je kunt voor all you can eat- en drink gaan, maar ook a la carte eten is mogelijk. Genroku is altijd druk, dus het is aan te raden even te reserveren zodat je verzekerd bent van een plekje. Ze zijn de gehele week open voor lunch van 12:00 tot 17:00 en voor diner van 17:00 tot 22:30.

Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 115 Amsterdam
Buurt: Centrum
Website: Genroku.nl
Prijscategorie: All you can eat lunch €17,95, diner donderdag t/m zaterdag €25,95 en zondag t/m woensdag €23,95
Sfeer: Japanse gezelligheid

 

Lees hier ook ons Dim Sum Amsterdam special

Lees hier ook ons review over Dim Sum bij Oriental City Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends