29 mei zullen de deuren van World of Food openen. World of Food is letterlijk een overdekte markt, a la Foodhallen in Amsterdam West, in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage waar je heerlijk kunt eten. Ontbijt, lunch en diner. Binnen de overdekte markt kan je op verschillende plekken eten aan en bij de kraampjes, aan lange tafels in algemene ruimtes en op de terrassen. In de oude parkeergarage Develstein in Zuidoost zullen wel 20 tot 30 ondernemende smaakmakers internationale streetfood gerechten presenteren.

Het stadsdeel Zuidoost en haar partners willen culinaire ondernemers uit Zuidoost de kans geven hun beste gerechten te verkopen aan de rest van de stad en Nederland. Zo ontmoeten de culturen elkaar en zet het Stadsdeel Zuidoost de deuren wagenwijd open. Connecting Cultures.

Een enorme eetmarkt waar je kunt proeven van verschillende keukens. Surinaams, Indiaas, Hindostaans, Ghanees, Creools, alle te verkrijgen in deze nieuwe foodhallen. Een ideale plek om je eet-interesses te verbreden.

Adres: Develstein 100, Amsterdam
Buurt: Amsterdam ZuidOost
Website: worldoffood

World of Food Amsterdam zuidoost foodmarkt

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Opening Soon, Nieuwe foodhallen in Amsterdam ZuidOost, 7.2 out of 10 based on 6 ratings
Share this article with your friends