Een door Rembrandt geïnspireerd sterrendiner op het hoogste niveau.
Van 22 september tot en met 4 oktober, de sterfdag van Rembrandt, opent de Rembrandt Tower Boardroom haar deuren als exclusief toprestaurant onder de naam Hemels Rembrandt.

Tijdens deze ‘Hemels Rembrandt’-weken zal sterrenchef Wilco Berends het diner verzorgen en stelt Museum Het Rembrandthuis enkele werken van Rembrandt tentoon. Elke avond voor het diner geeft een conservator van Het Rembrandthuis een lezing over de betreffende tentoonstelling en ook zal er zeldzaam collectiestuk van Rembrandt worden getoond.

Ook de gerechten van het diner zijn deze speciale weken verbonden met de grote 17de-eeuwse meester. Michelinster chef Wilco Berends heeft een bijzonder 5-gangen menu samengesteld, geïnspireerd op het Amsterdam van Rembrandt.

Hemels Rembrandt is een uniek concept waarbij Rembrandt zowel culinair als ook cultureel centraal staat en waarbij je eenmalige de kans geboden wordt om te genieten van een sterrendiner, omgeven door werken van Nederlands beroemdste schilder, met adembenemend uitzicht over Amsterdam en bij mooi weer zelfs over Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Elke avond worden de gasten om 18.30 uur ontvangen met een aperitief exclusive en canapés. Daarnaast zal de Conservator een korte introductie over de expositie Rembrandt geven. Rond 19.00/19.30 uur zal de aanvang voor het 5-gangen, sterrendiner, plaatsvinden. Rond 23.00 uur zal de avond tot een einde komen.

Adres: Amstelplein 32ste verdieping, Amsterdam (Rembrandt Tower Boardroom)
Buurt: De Omval
Website: Hemels Rembrandt
Prijscategorie: € 195,- p.p. incl. diner, drankjes, wijnarrangement en de expositie

Tower             Chef

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Pop-up restaurant Hemels Rembrandt in de Rembrandt Tower Boardroom, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends