Ook De Foodhallen in Amsterdam Oud-West kunnen natuurlijk niet ontbreken op Taste of Amsterdam.

De Foodhallen opende haar deuren in 2014, vanaf dat moment een daverend succes. De Foodhallen zijn op ‘indoor food markets’ zoals de Mercado de San Miguel in Madrid, Torvehallerne in Kopenhagen en de Borough Market in Londen geïnspireerd. Dit is voor bewoners en toeristen de uitgekozen plek, om heerlijk rond te lopen en te genieten van verschillende gerechtjes. In de foodhallen bevinden zich twintig verschillende standjes, waar je stuk voor stuk heerlijke gerechtjes kunt krijgen.

De Foodhallen komen, op Taste, met 4 verschillende concepten in één stand te staan en hebben daarbij een mooi terras met staantafels. Michelle van story154 en ik werden uitgenodigd voor een kleine Sneak Peak.

Het eerste standje dat ook op Taste te vinden zal zijn is; Meneer Temaki, de ultieme sushi. Helemaal als de chefs van Meneer Temaki ze met de hand rollen waar je bij staat. Verse ingrediënten omhuld door kleverige rijst en glanzende nori zorgen voor de perfecte gezonde snack. Tijdens Taste zal Mr. Temaki heerlijke vegetarische, gefrituurde Ebi (garnaal) en handrollen met zalm serveren. Mijn favoriet is de Ebi Handroll, Love it, a must try!

Het tweede standje is; The Rough Kitchen, een initatief van twee carnivoren in hart & ziel. Ze grillen, smoken en roasten. Op een knetterend open vuur of op smokers. Met een voorliefde voor rund en varken. Op Taste kun je hier terecht voor een heerlijke borrelplank. Voor de borrel en om te delen de ultieme keuze. Wij probeerde deze natuurlijk vast even uit. Op de borrelplanken zijn o.a. te vinden; Pulled pork, pork belly, klassieke leverworst, gerookte Gelderse worst, zolderspek, terrine de campagne en rillettes. Mijn favoriet is de Pulled pork, daar blijf je van eten, vooral met het ambachtelijke brood en zuur dat ze erbij serveren.

Welke twee stands er nog meer op Taste of Amsterdam staan kun je bij Michelle, story154, lezen.

Eén ding is zeker, een bezoekje aan de mini Foodhallen, op Taste, is zeker aan te raden.

Nog geen kaarten voor Taste of Amsterdam 2015, van 4-7 juni, wij hebben een speciale kortingslink voor onze lezers. Via deze link krijg je 2 tickets voor €18,00 i.p.v. €24,00.

Hopelijk zien we jullie op Taste!

De Foofahllen op Taste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Taste of Amsterdam Sneak Peak De Foodhallen, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends