V-Bomb Veggie juice, koud geperste groente en fruit bomvol vitamine en mineralen. Geen geur-, kleur- of smaakstoffen.

V- Bomb Veggie Juice gebruikt de techniek van het koud persen. Dit werd al toegepast door de Italianen bij het maken van olijfolie. Onder grote druk worden de verschillende groenten en fruit door een zeef geperst. De sap behoudt daardoor zijn vitaminen en mineralen en is ook nog een keer veel lekkerder. Deze techniek zorgt er dus voor dat al het goede van moeder aarde bewaard blijft en het ook nog veel beter smaakt. Je kunt het vergelijken met het zelf persen van sinaasappels wat een werk is maar veel lekkerder smaakt dan uit pakken. V-bomb gebruikt de beste natuurlijke ingre­diënten zonder kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Het V- Bomb Veggie Juice pakket werd geleverd toen ik niet thuis was. Maar toen ik maandag de doos in ontvangst nam waren de sapjes nog steeds koud.

V- Bomb Veggie Juice bestaat uit zes kleurrijke, gezonde, lekkere sapjes; Paprika, Tarwegras, Wortel, Venkel, Bieten en Kruiden. Elke dag neem je een ander sapje in de ochtend om je dagelijkse behoefte groente en fruit direct binnen te hebben en elk sapje heeft ook zo zijn eigen werking. De sapjes zijn lekker en fris en goed te verdragen op een lege maag. Ik ben persoonlijk geen fan van bietjes dus die was moeilijk te drinken omdat de bieten toch wel erg overheersten. De kruiden versie is mijn favoriet, fris en fruitig, heerlijk!

Je kunt kiezen uit 6, 25, 50 of 75 sapjes welke je zelf kunt samenstellen. Zes V- Bomb Veggie Juices kosten € 25,00. De box met sapjes wordt gratis bij je thuisbezorgd. Ben je toe aan wat extra vitamine en wil jij deze sapjes ook proberen?  Ga dan zeker naar www.v-bomb.com om te kijken welke sapjes jij wilt bestellen.

V-Bomb veggie juices

V-Bomb Veggie juices

V-Bomb Veggie juices

V-Bomb Veggie juices

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Tested by Culi Amsterdam V-Bomb veggie juice, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends