Vandaag, dinsdag 14 oktober, opent restaurant W36 officieel haar deuren aan de Warmoestraat in Amsterdam. Amsterdam heeft hiermee een unieke culinaire belevenis erbij gekregen. Gevestigd in een grachtenpand, een vroegere coffeeshop aan de Warmoesstraat 36, is dit een plaats waar verschillende smaken en stijlen zich mengen. BBQ-restaurant annex cocktaillounge is waar W36 voor staat. Zo is het interieur een samensmelting van een eigentijds design met verschillende robuuste materialen zoals staal, hout, leer en glas. De menukaart is een mix van verschillende keukens waarbij de focus voornamelijk op vlees ligt.

W36 is een initiatief van internationale investeerders, Horecaman Ginger Zerbetto en Dj Duo Sunnery James en Ryan Marciano.  Samen creëerden zij de ideale place to be waar alles klopt. Eten, muziek, interieur, drank en sfeer, alles komt samen bij W36.

Volgens de heren ‘W36 wordt onze  hang out wanneer we in Amsterdam zijn!’  Ryan: ‘Amsterdam is ons thuis en hier komt alles samen waar wij van houden, we hebben het beste van overal meegenomen naar W36.’

W36, claimt een hoogwaardig, op Amerikaanse leest geschoeid restaurant te zijn, waar voor de neus van de gasten op een hakblok de steaks gesneden worden, bereidt met een garing naar keuze en geserveert met sauzen naar keuze. Op het menu staat o.a. het trendy, exclusieve en zeer kostbare wagyurundervlees – tachtig euro voor een biefstuk van twee ons.

W36 zal dagelijks open zijn tot één uur en op vrijdag en zaterdag tot drie uur.

Adres: Warmoestraat 36, Amsterdam
Buurt: Centrum
Website: W36

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Vandaag opent restaurant W36 haar deuren, 7.3 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends