Nog aan het proefdraaien dus nauwelijks open is Graceland BAR-B-Q. Dit is dé plek voor authentiek Amerikaans eten, drinken en muziek in een ‘roadhouse honky-tonk’ atmosfeer. Graceland BAR-B-Q serveert traditioneel Amerikaans ‘low & slow’ barbecuegerechten met huisgemaakte sauzen en pickles, klassieke side dishes, salades en desserts.

In de keuken worden ‘low & slow smoked’ barbecuegerechten bereid op een ‘old school’ wijze in een ‘big black Betty’ hout gestookte Texas Smoker. De perfecte harmonie tussen rook, smaak en tijd, wat de basis vormt voor deze keuken. Dit proef je terug in alle vlees-, vis- en groentegerechten van Graceland BAR-B-Q. Alle ingrediënten komen vers van de markt: direct bij de buren van het Food Center. Graceland BAR-B-Q heeft ook een volledige bar met een uitgebreid assortiment aan cocktails, bourbons en bier.

De inrichting sluit aan op de kaart: lekker grof, veel hout, een flipperkast en Amerikaanse banken om lekker op te zitten.

Ze zijn dagelijks open vanaf 12.00 uur voor de lunch, vanaf 17.30 uur voor diner en na 22.00 uur serveren ze late night snacks. Op zondag serveren ze van 11.00-15.00 uur brunch.

Adres: Jan van Galenstraat 8, Amsterdam
Buurt: West
Website: Graceland

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Graceland Bar-B-Q Jan van Galenstraat , 6.7 out of 10 based on 6 ratings
Share this article with your friends